info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gomez’in Değeri 20 Milyon Euro

Beşiktaş, Mario Gomez’in bonservis bedelini şimdiden belirledi.

Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez’in isminin şimdiden transfer piyasasında geçmesi nedeniyle tedbirli davranıyor. Siyah-beyazlılar özel şartlarla Fiorentina’dan alınan Alman oyuncu için çok yüksek bir bonservis bedeli belirledi.
 
Demba Ba’yı 13 milyon euro karşılığında Çin’e gönderen Başkan Fikret Orman’ın, Mario Gomez’e 20 milyon euro değer biçtiği öğrenildi.
 
Yakın çevresiyle Alman oyuncu hakkında konuşan Orman’ın, “Bize gelen resmi bir teklif yok. Ayrıca Mario Gomez’i gönderme gibi bir niyetimiz de bulunmuyor. Ancak sezon sonunda varsa almak isteyen 20 milyon euroyu gözden çıkaracak. Gomez gibi bir golcü için bu rakam hiç de fazla değil. Sonuçta Mario Gomez, Alman Milli Takımı’nın da golcüsü. Başarısı ortada. Önünde futbol oynayacağı çok zaman var. Eğer Gomez’in kendisi gitmek isterse talip olan kulübe 20 milyon eurodan aşağıya göndermeyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
‘Çok memnunuz’
 
Transferde aceleci davranmadıkları için Demba Ba ve Mario Gomez gibi isimleri kadrolarına katabildiklerini de vurgulayan Başkan Orman’ın, “Gomez, Beşiktaş ile müthiş bir uyum yakaladı. Takımda hiç yabancılık çekmiyor ve takım arkadaşlarıyla da çok iyi anlaşıyor. Biz de yönetim olarak ondan çok memnunuz. O nedenle ayrılık gibi bir düşüncemiz söz konusu değil” diye konuştuğu belirtildi.