info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Mobese Binası İçin Hafriyat Çalışmalarına Başlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kentte yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası için hafriyat çalışmalarına başlandı. .

Belediye Başkanı Vahap Akay, MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işinin yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığını söyledi.

YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesinin Nisan ayı içinde gerçekleştirildiğini anımsatan Vahap Akay, “İhalemiz sonuçlandı ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Dün itibari ile projenin yapılacağı alanda hafriyat çalışmalarına başlandı. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından da MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binamızın temelini atacağız” dedi.

Vahap Akay,MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işinin yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığını sözlerine ekledi. BİN 724 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP OLACAK MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacağını kaydeden Vahap Akay, “Binamız bodrum kat, zemin kat, 1. Kat, 2. Kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak.

Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. Katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak” açıklamalarında bulundu.

Kaynak : Murat Ürtekin