info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adalet İçin Tekirdağ`dan Ankara`ya Gidiyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden haksız yere işten atıldığını söyleyen Numan Büyükhan adlı işçi, "hak arayanların hakkını almak için geliyorum" yazılı siyah yelek giydi ve Tekirdağ Büyükşehir belediye binası önünde eylem yaptı.

Haksız yere işten atıldığını ve Ankara'ya hak aramaya gideceğini söyleyen Büyükhan,yakınlarıyla vedalaşarak Tekirdağ'dan Ankara'ya yola çıktı. Numan Büyükhan yaptığı basın açıklamasında; "2011 yılından 2023 yılının ilk gününe kadar işimi özveri ve sadakat ile yaptım. Ne bir aklaksızlığım ne bir hırsızlığım ne de iş disiplinine aykırı davranışım olmadı. Çorlu belediyesine bağlıyken dert sahibi büyükşehir belediyesinde çalıştığım dönem verem sahibi oldum. " ulan madem verem oldun,12 yıl neden bekledin" derseniz, hep kadrolu olma ve şartların düzeleceği yönünde sözler verildi. Bizler sözün namus olduğunu benimseyen bir toplumuz. Söz kelimesinin toplumumuzdaki karşılığı tam da budur. Ödenmek istenmeyen tediyeler,verilmeyen zamlar ve son olarak banka promosyonları.. Hatta,"banka promosyonlarında büyük vurgun, 21 trilyon para kayıp"diye yerel basında da yer aldı. Ben bunu yüksek sesle haykırdım,sadece hakkımı istedim.

KILIÇDAROĞLU'NA ADALET GÖNDERMESİ

Hak,hukuk,adalet diyenler,ekmeği tencerenin önüne böyle mi sürüyorlar? Bir de utanmadan helallik istiyorlar.Haram,zehir,zıkkım olsun. Bu haberleri sözde halkçı bir belediyede çalıştığım için okurken utandım.Üzerine gittim ve kendilerine yakışanı yaptılar" Dedi. KADİR ALBAYRAK KABUL ETMEDİ Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak yaptığı sözlü açıklamada, "büyükşehir belediyemiz bünyesinde çok sayıda çalışanımız var. Biz kimseyi haksız yere işinden etmemişizdir. Eğer haksızlık olduğunu iddia ediyorsa, yasalar açık,mahkemeler orada,tüm yasal haklarını kullanabilir" Dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin