info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan; Albayrak Söz Verip Yapamadı Biz Yaptık

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan`dan Kadir Albayrak`a Gönderme

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın sadece Vaatlerde bulunduğunu ama kendi partilerinin gönül belediyeciliği anlayışıyla söz verdikleri hizmetleri tek tek yerine getirdiğini söyleyerek, Ferhadanlı düğün salonu ile Kadir Albayrak'a gönderme yaptı. Bu konuda bir açıklamada bulunan Özcan; " 2014 yılında,Büyükşehir belediye seçimlerinde Ferhadanlı köyüne (mahallesine) geldiğimizde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın bir düğün salonu yapma vaadi olduğunu öğrendik. 2014'te verilen bu vaadin 2019 yılında henüz gerçekleşmediğini muhtarımızdan ve mahalle sakinlerimizden öğrendik. Biz burada mahalle sakinlerinden, bu mahallenin isteklerini not ettik. Bu isteklerden biri de 2014 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanının söz verdiği ama yapmadığı düğün salonu meselesiydi.

AK Parti belediyeciliği çok başkadır.Avrupa ve Anadolu’da konuşulan bir kültür bir örf haline gelmiştir bizim belediyecilik anlayışımız. Bir kültür haline gelmiştir. Kadir Başkan 2014'te söz verdi ama yapmadı. Biz 2019 yılında Süleymanpaşa'yı alınca bu düğün salonunu yapma sözü vermiştik. Şu anda sözümüzü tutmanın mutluluğu içindeyiz. Biz sözümüzü tutmanın gururuyla, alnımız ak başımız dik vatandaşımızın karşısına çıkabiliyoruz.

"Kadir Albayrak konuşur AK Parti yapar" Onlar konuşurken bizler hizmet yapmaya devam ediyoruz. Çünkü biz gönül belediyeciliği yapıyoruz. Ben de Tekirdağ Milletvekili olarak şehrim için hizmet yapmaya devam edeceğim"Dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin