info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak ve Eşkinat Beceremedi, Cüneyt Yüksel Yaptı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Salı pazarındaki Pazar kurulum düzeni, yıllardır hem trafik hem de alışveriş anlamında sorun yaratıyordu.

Başta toplu taşıma araçları ve fabrika servis şoförleri olmak üzere, güzergahlarındaki Salı pazarı neticesinde, kilitlenip kalıyor, trafik kaosu yaşanıyordu. Defalarca şikayetler ve müracaatlarla bu sorun hem ESKİ Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat hem de Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a iletilmesine rağmen bir çözüm üretilmemişti. Sonunda toplu taşıma kooperatiflerinin ve fabrika servis şoförlerinin sesine kulak veren Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, EKREM EŞKİNAT VE KADİR ALBAYRAK’A BELEDİYECİLİK DERSİ VERDİ ve Salı Pazarını daha uygun bir yere taşıdı.

ŞOFÖRLERİN CÜNEYT YÜKSEL’DEN BİR RİCASI DAHA VAR; “ SALI PAZARI KARŞISI YOLUNU MEYDANA KADAR PARKA KAPATIN

Her ne kadar Salı Pazarı taşınsa da,pazarın kurulduğu yer ile Hüseyin Pehlivan heykelinin bulunduğu meydana kadar araçların sağlı sollu araç park etmesinin trafiği halen engellediğini ve Kadir başkanın 5 defa açılışını yaptığı otoparkın da kullanım yönünden yetersiz ve uygun olmadığını söyleyen şoförler,ya araçların sağlı sollu park etmesinin yasaklanması ya da bölgeye bir otopark yapılmasının zaruriyetini dile getirirken, Cüneyt Başkanın bu konuda çözüm üreteceğinden şüphelerinin bulunmadığını,yaklaşan yerel seçimde Büyükşehir belediye başkanlığını garanti gördükleri Cüneyt Yüksel’in tüm Süleymanpaşa’da otopark sorununa son vereceğine inandıklarını ifade ettiler.

Bu konuda Cüneyt başkandan basın yoluyla umutlu bir cevap bekliyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin