info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kadın Varsa Üretim Var Üretim Varsa Hayat Var .

Kapaklı Belediyesi tarafından atölyelerde yapılan ve Canbazlar Caddesi’ne yerleştirilen ahşap stantlarda kadın kursiyerlerin kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerin satışına başlandı.

Ürünlerini satışa sunan kadın kursiyerler, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Belediyesine teşekkürlerini iletirken, alışveriş yapan vatandaşlar caddenin değişiminden ve stantlardan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. “Aile Bütçemize Katkıda Bulunuyoruz

Canbazlar Caddesi’ne yerleştirilen ahşap stantlarda dönüşümlü olarak satış yapan kadın kursiyerlerden Tuba Furtın, “ 2 yıldır Kapaklı Belediyesi’nin düzenlediği aşçılık, pastacılık, geleneksel Türk mutfağı kurslarına katıldım, sertifikalarımı aldım. Burada açtığımız stantta dönüşümlü olarak satış yapıyor, aile bütçemize katkıda bulunuyoruz.” dedi.

Bir diğer kursiyer Ümmiye Demirci ise, “ Emek Sepeti Üretim Atölyesi’ndeki ahşap yakma, ahşap boyama, amigurumi kurslarına katıldım. Yaptığımız ürünlerimizi nerede sergiler, satışa sunar diye düşünüyorduk. Belediyemizin bizlere böyle bir yer göstermesi bizleri çok sevindirdi. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşları stantlarımıza bekliyoruz.” dedi.

Satış yapan kadın kursiyerler Aliye Deke, Ayfer Mutlu, Bahise Gölyeri, Hatice Sünbülgöz ve Özlem Arslan da yaptıkları ürünleri sergileme ve satma imkanı buldukları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “ Üreten Kadınlarımıza Destek Olmaya Devam Edeceğiz” Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi olarak “kadın varsa üretim var, üretim varsa hayat var” anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlçemizde yaşayan kadınların üretmesini, üretirken de sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Emek Sepeti Üretim Atölyesi, Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç ek hizmet binamızda çeşitli kurs ve atölyeler düzenliyoruz. Kadınların bu kurslarda ürettikleri birbirinden güzel el emeği ürünlerini çeşitli sergiler ve etkinliklerde görücüye çıkarmalarına imkan sağlıyoruz. Bu kapsamda atölyelerimizde üretimini yaptığımız ahşap stantları prestij caddemiz Canbazlar Caddesi’ne yerleştirmiştik. Ücretsiz tahsis ettiğimiz bu stantlarda kadın kursiyerler dönüşümlü olarak ürünlerini sergileyip, satışa sunuyor. Tüm kadınlarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyor, vatandaşlarımızı stantlarımızı ziyaret etmeye, üreten kadınlara destek olmaya davet ediyorum. İlçemizde üreten kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin