info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi İle Özel Keşan Çözüm Akademi Okulları Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Malkara Belediyesi ile Özel Keşan Çözüm Akademi Okulları arasında, 12 Şubat 2019 Salı günü saat 9.30’da Malkara Belediye Başkanlığı Makamında, kurum çalışanlarını kapsayacak indirim protokolü imzalandı.

Malkara Belediyesi adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un imzaladığı protokol töreninde; Özel Keşan Akademi Okulları Lise Kurum Müdürü Murat Er, Özel Keşan Akademi Okulları Muhasebe Müdürü Hediye Şavluk ve Özel Keşan Akademi Okulları Kayıt Koordinatörü Sanat Tarihi Öğretmeni Merve Dişdiş yer aldı.

İndirim protokolü hakkında açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Özel Keşan Çözüm Akademi Okulları ile Belediye çalışanlarımızı kapsayacak indirim protokolü imzaladık. Protokol kapsamında Özel Keşan Çözüm Akademi Okullarına çocuklarını kayıt yaptırmak isteyen belediye personellerimiz indirimden yararlanacaklar. Protokol kapsamında Malkara Belediyesi personellerine %10 kayıt indirimi tanımlandı. Ayrıca Özel Keşan Çözüm Akademi Okullarına 15 Mart 2019 tarihine kadar yeni kayıt olunması halinde ekstra %10 erken kayıt indirimi yapılacak. Bunun yanı sıra 5 ve üzeri toplu öğrenci kayıtlarında da ekstra %10 indirim uygulanacaktır. Özel Keşan Çözüm Akademi Okuluna belediye personelimize sundukları bu imkân için personelimiz adına çok teşekkür ediyorum. Kurumumuz çalışanlarına hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin