info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nizam-ı Alem Ocakları Tekirdağ`da Kuruldu

Nizam-ı Alem Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı Süleymanpaşa ilçesi Hükümet caddesinde kuruldu.

Açılışa Milli Yol Partisi İl Başkanı Cem Hakan Şalcı, Nizam-ı Alem Ocağı İl başkanı Muhammed Can Şen Başkanlığında Nizam-ı Alem Ocağı Tekirdağ İl Başkanlığı Mehter Marşı ile dualar eşliğinde Hükümet Caddesinde hizmete girdi.

Ocak açılışına gönüllüler ve Muhsin Yazıcıoğlu sevdalıları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Hakan Şalcı, "Yıllar önce 1992'de Büyük Birlik Partisi kurulduğunda ocağımızın ilk ismi Nizam-ı Alem Ocakları idi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde Türk Milliyetçisi bir genç nasıl olur, davanın neferi nasıl olunur göstermek,ahlaklı dürüst yanlışa düşmeden örnek gençler yetiştirmek üzere bugün ocağımızı açmış bulunuyoruz. Herkesin üstüne büyük sorumluluk düşüyor. Asla yanlışın içine düşmedik ondan aldığımız eğitimle burada gençlerimize örnek bir şekilde mana şuuru da vererek ilahi kelimetullah davasınıd a aşılayarak yetiştireceğiz.Türk Milletinin evlatları olarak asırlardır süren kutlu bir yolun son takipçileri olan bizler,Türk Milletini yeniden tarihte ait olduğu yere taşıyacak büyük diriliş hamlesine bir katkı vermek, Milliyetçi vatansever ve özgüveni yüksek bir nesil yetiştirmek üzere, üstümüze dayatılan küreselci yeni Dünya düzenine karşı hayır diyerek,Yeniden NİZAM-I ALEM diyebilmek için, mensubu olduğumuz Türk Milletine,Nizam-ı Alem Ocağını kurmuş ve sancağımızı güzel Tekirdağ’ımıza dikmiş bulunuyoruz.

Tüm gençlerimizi ocağımıza davet ediyoruz"Dedi. Ardından söz alan Nizam-Alem Ocağı Tekirdağ İl Başkanı Muhammed Can Şen,"Büyük Türk Milletinin evlatları olarak asırlardır süren kutlu bir yolun son takipçileri olan bizler, Türk Milletini yeniden tarihte ait olduğu yere taşıyacak büyük Diriliş hamlesine bir katkı vermek,Milliyetçi vatansever ve özgüveni yüksek bir nesil yetiştirmek ,Üstümüze dayatılan küreselci yeni Dünya düzenine karşı hayır,Yeniden NİZAM-I ALEM diyebilmek,mensubu olduğumuz Türk Milletini bu cihanda aziz görebilmek ve üzerinde yaşadığımız vatan toprağını yeniden müreffeh kılabilmek için Nizam-ı Alem Ocağını kurmuş ve sancağımızı güzel Tekirdağ'ımıza dikmiş bulunuyoruz,Büyük Ve Güçlü Türkiye Yeniden Milli Devlet Bağımsız ve müreffeh bir Türk Yurdu hayali kuran herkesi ocağımıza bekliyoruz"Dedi. Murat ÜRTEKİN

Kaynak : Murat Ürtekin