info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ramazan Öncesi İlk Yardım Tümkasder ve Çalık Ailesinden

Ramazan ayı yaklaşırken, İstanbul’da yaşayan Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinden ÇALIK ailesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 100 koli erzak Tekirdağ TÜMKASDER başkanı Rasim Gürsoy ve yönetimine teslim edildi.

Erzak kolilerini bizzat Tekirdağ-Süleymanpaşa Çınarlı mahallesine getiren Çalık ailesi dernek binasında Tekirdağ TÜMKASDER Rasim Gürsoy’a teslim etti. ÇALIK ailesinin teslim ettiği erzakları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Başkan Rasim Gürsoy, “her zaman dediğimiz gibi, biz bu şehre yüreğimizi koyduk.

Yürek işi, sadece şehir sevgisiyle olmaz, Yeri geldiğinde bu şehrin ihtiyaç sahipleriyle lokmanı dahi paylaşmakla olur. Biz dernek olarak sadece aracıyız. Her şeyi gönlü bol koca yürekli yardımsever hemşerilerimize borçluyuz. Üç aylara girdiğimiz şu mübarek günde, mazlumu gözeten, muhtaca destek olan herkese müteşekkiriz. Bu yolda desteklerini esirgemeyip, bu ulvi hizmette bizleri aracı kılan ÇALIK AİLESİNE MİNNETTARIZ.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE ŞAHSIM VE YÖNETİMİM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM” Dedi. Çalık ailesi tarafından verilen erzak kolileri, Tekirdağ TÜMKASDER tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin