info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa`da Denetimle Hız Kesmeden Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen Korona virüsü salgını ile ilgili denetimlere katıldı.

Süleymanpaşa merkezinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın himayesinde yürütülen denetimlerde ilçe esnafına ziyarette bulunan Başkan Yüksel, Korona virüsü salgını ile ilgili esnafın aldığı tedbirleri denetledi. 

ÜLKE GENELİNDE EŞZAMANLI DENETİM YAPILDI 

‘Sağlık İçin, Hepimiz İçin’ sloganı ile ülke genelinde eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalara Vali Yıldırım ve Başkan Yüksel’in yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, ilgili il ve ilçe müdürleri, kolluk kuvvetleri ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de iştirak etti. 

YÜKSEL: “TEDBİRLER HEM KENDİMİZİ HEM SEVDİKLERİMİZİ KORUR” 

Gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların aldığı tedbirleri inceleyen Başkan Yüksel, salgına karşı uyulması gereken kuralları hatırlatarak, “Tedbirler sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de korumak için çok önemli. Lütfen hep birlikte bu tedbirlere ve üç temel kural olan hijyen, maske ve sosyal mesafeye uyalım. Bu salgını hep birlikte atlatacağımıza olan inancım ve güvenim tam,” diye konuştu. 

TEDBİRLERİ YERİNE GETİREN ESNAFA TEŞEKKÜR 

Denetimlerde tedbirlere riayet eden esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Yüksel, eksikleri bulunanlara da uyarılarda bulunarak eksiklerin giderilmesi konusunda belediye olarak desteğe her zaman hazır olduklarını vurguladı. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin