info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nden Sorumsuzluk

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı asil işlerini yapmamaya, karayolları ve siyasilerle polemiğe devam ederken, Tekirdağ otogarında insan hayatını riske atacak ihmali, iki duba ile geçiştirmeye, başta araçları büyüklüğü ve manevra kabiliyetleri otogarın çıkış yerinin dar olması nedeniyle kısıtlı olması nedeniyle otobüs şoförleri olmak üzere, hem otobüs firmalarının hem kooperatif şoförlerinin hem de özel araç şoförlerinin tepkisini çekmeye devam ediyor.

Daha bir yıl dolmadan bozulan yola ve iki duba konarak trafiği felç eden yola büyük tepki gösteren vatandaşlar, “Kadir Albayrak ne vatandaşı ne de sesimiz olan basını önemsemiyor ama biz kimin yanında yer alacağımızı biliyoruz. Bizim sesimiz olan basın sayesinde, yüzbinlerce vatandaş Kadir Albayrak’ın boy boy resimlerini asarak övündüğü yolların nasıl bozulduğunu, nasıl kötü işçilik yaparak belediyeyi zarara uğrattığını, nasıl hakikatli hizmet ile harika yol yapmak yerine iki dubayla sorumsuzluğu görüyor. Seçimden seçime bizi hatırlayan Kadir Albayrak, bir dahaki seçimde bizim sesimiz olan basın yoluyla bunları kendisine hatırlatacağız.

Belediyecilik cami ve Pazar gezmekle, açılış yapmakla olmaz. Bizim sesimiz olan ve halkın gerçek hizmetkârı olan basın mensuplarına teşekkür ederiz. Sizin sayenizde bütün dünya Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin iki dubayla önlem alan sorumsuzluğunu görüyor” Dediler. Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın ne zaman halkın ve basının sesine kulak vereceği, ne zaman afişlerle israfa son vereceği merakla bekleniyor.

VATANDAŞ SORUYOR; “İKİ DUBAYLA İŞ YAPILDIĞINI SANANLARA KARŞI TEKİRDAĞ SAHİPSİZ Mİ?””

Kaynak : Murat Ürtekin