info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Müsiad Başkanı Ramazan Doğan; Tekirdağ`ı Dünya Markası Yapmak İçin Çalışıyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’e ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mart ayında içerisinde Genel Kurulunu gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, pandemi nedeni ile gerçekleştiremediği kurum ziyaretlerine başladı. Kurum ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Tekirdağ Başkan Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a , Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’e ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman Kılıç’a nezaket ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Ramazan Doğan , ‘ Yaptığımız ziyaretlerde MÜSİAD Tekirdağ’ımızın faaliyetlerinden ve projelerinden bahsederek, Tekirdağ’ımızı dünya ölçeğinde marka şehir haline getirebilmek adına istişarelerimizi yaptık. Bizler, MÜSİAD Tekirdağ olarak, kurumlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Misafirperverlikleri için Sayın Valimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza ve İl Jandarma Komutanımıza teşekkürlerimi iletiyorum.’ diye konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin