info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Özel Star Medica İşletme Direktörü Atakan Polat, Gözde Son Teknolojiyle Çocuklarımız Bize Emanet

Tekirdağ Özel Star Medica hastanesi, her geçen gün yaptığı yenilikler ve bünyesine kattığı son modern tıbbi cihazlar ile gücüne güç katarken, Tekirdağ ve Trakya’nın gözdesi olma yönünde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Son olarak hastane bünyesine kattığı Çocuk otorefraktometre cihazı ile kırma kusurunu ölçme, Göz tembelliği teşhisi zamanında tespit edilebilmesini sağlayan cihaz sayesinde yeni bir ivme kazandıran Özel Star Medica Hastanesi İşletme Direktörü Atakan Polat; “Hastanemize 2021 yılına ait son cihazımızı da alarak envanterimizi güçlendirdik. Tekirdağ halkının daha iyi ve son teknoloji imkânlarından faydalanması için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz ”Dedi.

Özel Star Medica Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı aynı zamanda Başhekimi Op. Dr. Feymi Aydoğan, “Çocuk otorefraktometre cihazı ile kırma kusurunu ölçme, Göz tembelliği teşhisi zamanında tespit edilebilmesini sağlayabilmekteyiz. Çocuk otorefraktometre cihazı yaklaşık 60-80 cm'den muayene ünitesine oturmadan gözün kırma kusurunu ölçme imkânı vermektedir.

6.aydan itibaren kırma kusurunu ölçme takibini yapabilmekteyiz. Son teknoloji ile çocuk otorefraktometre cihazı, Göz tembelliğinin teşhisi için büyük kolaylık sağlamaktadır. 3 yaşından itibaren, tüm çocukların kontrolden geçmesi Göz tembelliği zamanında tespiti için gerekmektedir. İdealde tüm çocuklar; 1.ay, 6.ay, 1 yaş ve 3.yaş sonunda mutlaka göz kontrolü yapılmasını önermekteyiz” Dedi.

Tekirdağ Star Medica hastanesinin tıbbi cihaz ve profesyonel doktorlar ile Tekirdağ ve Trakya halkına büyük katkılarının sürmesi bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin