info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediyesi Vatandaşlarını Yalnız Bırakmıyor

Sevgi Kenti Ergene sloganıyla Ergene ilçesinin her köşesine sevgi taşıyan ve vatandaşları ihtiyaç anlarında bir an olsun yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Vakıflar Mahallesi’nde ikamet eden ve üçüz bebekleri olan aileye maddi katkı sunabilmek için bebek bezi yardımında bulundu.

Hoş Geldin Bebek Projesi’ni hayata geçirerek dünyaya Ergene’de gözlerini açan her bebeğin evine içerisinde bebeğin ilk bakım gereksinimlerini karşılayacak olan malzemelerin yer aldığı paketleri ulaştıran Ergene Belediyesi Vakıflar Mahallesi’nde ikamet eden ve üçüz bebekleri dünyaya gelen aileye proje yardımı dışında ayrıca bebek bezi yardımında da bulundu. 

Ergene Belediyesi olarak hedeflerinin ilçede yaşayanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadıkları ilçe oluşturmak olduğunu ve bu doğrultuda çalışma yaptıklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hoş Geldin Bebek Projesi ile ailelerin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz Ergene’de dünyaya gelen her bebeğin ailesine ulaşarak bebeklerin ilk bakımlarında gereksinim duyulan malzemelerin yer aldığı paketleri teslim ediyorlar. Bunun yanı sıra ihtiyaç anında bebek bezi yardımlarımız da oluyor. Ekonomik şartların oldukça zorlu olduğu bu dönemde üçüz bebekleri dünyaya gelen Vakıflar Mahallemizde ikamet eden ailemize katkı sağlayabilmek için bebek bezi yardımında bulunduk. Ergene’de dünyaya gözlerini açan miniklerin sağlıklı, mutlu, huzurlu olmasını annesi ve babasıyla birlikte büyümelerini, bebeklerin uzun ömürlü ve ülkesine faydalı gençler olmasını diliyorum. Ergeneli hemşerilerimizin bu özel gününde yanında olmaktan mutluyuz” diye konuştu. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin