info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Bedeliye Başkanı Ulaş Yurdakul Çalışmalara Aralıksız Devam Ediyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçe ve köylerde hizmete aralıksız devam ediyor.

Ülkemizde koronavirüs salgınının yayılmasıyla birlikte birçok alanda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalar yürüten Malkara Belediyesi ekipleri, normalleşme sürecine geçilmesinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un talimatlarıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Bu süreçte; 


Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, koronavirüs salgınına alınan önlemler kapsamında pazar yerlerinde, ticarethanelerde, toplu taşıma araçlarında, cadde ve sokaklarda koronavirüs tedbirlerine alınan önlemleri denetleyerek vatandaşlarımızın sağlığı mücadele etmeye devam ediyor. 


Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise, rutin olarak yürüttüğü çöp toplama hizmeti, cadde ve sokakların temizliği ile görev ve sorumluluğunda belirtilen çalışmalar hariç toplum sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınıyla da mücadele ederek, camilerimizde, toplu taşıma araçlarında, apartmanlarda, ticarethanelerde, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerin muhtelif alanlarında, çocuk parklarında, kamu hizmeti veren binalar ve kamu hizmeti veren araçlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaparak koronavirüs salgını ile mücadelede ön safta yer alıyor. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, çocuklarımızın eğlenceli dakikalar geçirdiği parklarda yenileme çalışmaları yaparak çocukların sevgisini kazanmaya devam ediyor ve yeşil alanlarda da yapmış olduğu düzenlemelerle çevremizi güzelleştirmeyi ihmal etmiyor. 
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yaz aylarında yol çalışmalarına hız vererek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarda kırsal mahallelerin bağlantı yollarını beton asfalt ve sıcak asfalt yaparak bağlantı yollarında ki sorunları tek tek çözüyor. 
İlçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde ise parke taş dizim ve tamirat çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, imkânlar ve planlamalar dâhilinde vatandaşlarımızın refah seviyesini arttırmak için yaz-kış demeden gayretli bir şekilde çalışmalara devam edilecek” Dedi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin