info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Motosiklet ve Otomobil Hırsızı Yakalandı

Tekirdağ`ın Ergene ilçesinde motosiklet hırsızlığı nedeniyle bir kişi çalıntı motosikletle yakalanırken olaya karıştığı öğrenilen iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesinde E. K.'ye ait çalıntı motosikletle ilgili olarak Jasat timi ile birlikte yapılan tahkikat sonucunda, Motorsikletin M.Ü. tarafından çalındığı ve Çorlu Hıdırağa Mahallesine götürüldüğü tespit edildi. Tespit edilen adrese giden jandarma ekipleri, motorsikleti Hıdırağa mahallesinde buldu ve sahibine teslim etti.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında aynı gün çalınan bir araç da Velimeşe Mahallesinde bulundu ve bu aracın polis bolgesinden M. Ü. isimli şahıs tarafından çalındığı tespit edildi. Araç bulunarak sahibine teslim edildi.

Çorlu Hıdırağa Mahallesinde çalınan motosikletin bulunması ile ilgili yapılan çalışmada, kapalı garaj içersinde bir motosiklet görülerek, yapılan araştırmalar sonucunda çalıntı olduğu tespit edildi ve motosiklet sahibine teslim edildi. Hırsızlıklarla ilgili ile ilgili şüpheli M.Ü.gözaltına alındı. Olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler Ş.C., G.C. isimli şahısları yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin