info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Milyonluk İhmal

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi, Vakıflar mahallesinde,(köyünde) Tekirdağ Büyükşehir olmadan önce( yaklaşık 9-10 yıl önce)Vakıflar muhtarlığı tarafından bir çalışma başlatılmış ve o dönemler köy olan mahalleye güzel bir düğün salonu başta olmak üzere çok amaçlı bir bina yapımına başlanmıştı.

2014 yılında Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte, CHP’DEN Tekirdağ büyükşehir belediye başkanı seçilen Kadir Albayrak, defalarca gündeme gelmesine rağmen, bu düğün salonu binasını tamamlayıp hizmete açmamakta ısrar etti ve bu bina yaklaşık 9 yıldır kaderine terkedilerek çürümeye bırakıldı.

MİLYONLARCA MASRAFIN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK? O tarihten itibaren hiçbir tamir-bakım veya tamamlama çalışması yapılmayan bu bina, serserilerin ve yol boyunda kaçamak yapanların mekânı haline gelirken, milyonlarca liralık yatırım çöpe gitti. Bu konuya tepki gösteren vatandaşlar ve o güzergâhtan geçen araç sürücüleri, böyle önemli bir konumda, böylesine güzel bir binanın çürümeye terk edilmesinin hesabının Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’tan sorulmasını, kamu zararına neden olması sebebiyle görevi kötüye kullanmak suçundan hakkında soruşturma açılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Bu binanın Türkiye için de kötü imaj teşkil ettiğini ifade eden vatandaşlar; “Bu köy (mahalle) E-5 karayolu üzerinde ve biz Avrupa’da yaşıyoruz. Avrupa şehri olarak, bu karayolu güzergâhından her gün on binlerce araç geçerek Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden Türkiye’ye geliyor ve geri dönüyor. Bunların birçoğu Türkiye’ye her yıl geliyor ve bu binayı her yıl görüyor. Birileri bu belediye başkanına arttık bu ayıba son vermesi gerektiğini söylemelidir. Avrupa’ya Rezil oluyoruz” Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin