info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Yeni Park Alanları Açılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen projeler kapsamında park yapım çalışmalarının yapılacağı alanları yerinde inceledi.

Kapaklı Belediyesi Mahallelere Yeni Parklar Kazandırıyor Bahçelievler Mahallesi Özdinç Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak’ta yapılması planlanan park alanlarını incelemede bulunan Başkan Çetin, vatandaşların nefes alacağı yeni yaşam alanları açmaya başladıklarını belirterek, " İlçemizde yeşil alanları çoğaltıyoruz. Vatandaşlarımıza ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni sosyal alanlar açıyoruz." dedi.

YENİ SOSYAL ALANLARI KENTİMİZE KAZANDIRIYORUZ

Başkan Çetin açıklamasında, " Cumhuriyet Mahallemizde Damla sokak , Şehit Er Kasım Sokak ve Gökdağ Sokak da bulunan 3 adet park alanımız , Bahçelievler Mahallemizde ise Şahinbey Sokak ile Saimneyli Sokak arasında bulunan park alanlarımıza projelerimizi hazırladık. İçerisinde Çocuk oyun parkı, spor alanı ve oturma alanlarının bulunduğu ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği yeni sosyal alanları kentimize kazandırıyoruz ” ifadelerine yer verdi.

TÜM OYUN GRUPLARINI ELDEN GEÇİRİYORUZ

Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde çocuklarımızın oyun alanı olarak düzenlenen parklarımızdaki tüm oyun grupları elden geçiriyor bakım ve onarımlarını yapıyoruz, çocuklarımız içinde kentimizde yeni parklarda oluşturmaya devam edeceğiz. Mahalle ve sokaklarımızda değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, vatandaşlarımız içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin