info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Cemevinde Gençlere 100.Yıl Jesti

Tekirdağ`ın Muratlı ilçesinde,Muratlı Cem Vakfı yönetim kurulu üyesi Musayip Sevgi,Cem Vakfı Gençlik KollarıBaşkanı Medine Altuntaş ile birlikte Cumhuriyetin 100.yılı vesilesiyle bir jest yaptı.

100.yıl anısına hazırlanan pasta, kırmızı-beyaz renkleri ve üzerindeki 100 yazısıyla gençlerden büyük beğeni aldı. Bu konuda bir açıklama yapan Muratlı Cem Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Medine Altuntaş; "Atamızın biz gençlere armağan ettiği bu mukaddes bayramda,böylesi bir jest yapan Musayip Beye çok teşekkür ediyoruz. Atamızın emaneti olan Cumhuriyeti muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için atamızın izinde,onun ilkeleri doğrultusunda çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.Dedi.

Gençlere pasta sürprizi yapan Musayip Sevgi, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk,geleceğimizi gençlere emanet etmiştir.Geleceğimizin teminatı gençlerimizi koruyup kollamak,her daim yanlarında ve destekçisi olduğumuzu hissettirmek,atamıza vefa borcumuzdur.Bu vesileyle,Cumhuriyetimizin bekçisi gençlerimize 100 yıllık minnettarlığımızı göstermek için naçizane bir girişimde bulundum.Biliyoruz ki gençlerimiz,Atamızın emanetine her daim sahip çıkacaktır.Başta gençlerimiz olmak üzere,Tüm halkımızın Cumhuriyetin 100.yılı kutlu olsun" dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin