info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye`nin En Genç Başkanı Güven Tazeledi

Gelecek Partisinin kurulmasıyla birlikte, Muratlı İlçe Başkanı olan Berke Türkel (21) yapılan 2.olağan kongre ile tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Saadet Partisi ile TBMM'de grup oluşturmuş olan Gelecek Partisinin TBMM grup başkanı Selçuk Özdağ'ın da katıldığı kongrede, Berke Türkel tekrar ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, Partimizin kuruluşuyla birlikte,ilk olarak bize müraacat ederek ilçe başkanlığına talip olduğunu ifade eden Berke Başkan, yaptığı çalışmalar ve mücadelesi ile gururumuz olmuştur. Türkiye'nin en genç ilçe başkanı olarak yola çıkan Berke kardeşimiz, geçtiğimiz genel seçimde en genç milletvekili adayı olmuş ve şimdi de en genç Belediye Başkan adayı olarak bir rekora imza atmak üzeredir.

Bu azimli gencin mücadelesi göğsümüzü kabartıyor.Kendisine yeni döneminde de başarılar diliyorum Dedi.

Ardından konuşan Gelecek Partisi TBMM Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Böyle genç,dinamik ve özverili gençler oldukça,ülkemizin bu zor ve ekonomik olarak sıkıntılı döneminde başarımız kaçınılmazdır. Genç başkanımıza çıktığı yolda başarı ve muvaffakiyet diliyorum"Dedi. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede, Berke Türkel tekrar ilçe başkanı olarak güven tazeledi.

Kaynak : Murat Ürtekin