info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Enis Kardeşlerden Okul Bahçesine Beton Dökmeyen Büyükşehir`e Gönderme

"ONLAR YAPAMIYORSA BİZ YAPARIZ"

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanlığı ,parasını iller bankasının ödediği, devlet katkısı ve Valilik ile il Milli Eğitim Müdürlüğü ortak protokolüyle sadece yapım hizmetini gerçekleştirdiği projede "11 ilçeye 11 okul " kampanyasını sahiplenmiş, devletin ödediği projeyi Büyükşehir yapmış gibi her ilçede boy boy pankartlar asarak, o ilçenin belediye başkanı ile, Kadir Albayrak kendi resminin olduğu " ilçemize hayırlı olsun " tarzında sahiplenmiş ve okullara destek olan bir görüntü sergilemişti.

Oysa Tekirdağ'ın birçok ilçesindeki okulların tadilata ihtiyacı varken ve okul bahçelerine beton dökülmesi gerekirken, büyükşehir belediyesinin taş ocağı mevcut olup bu okullara beton dökmemişti. Bu okullardan Muratlı'daki geleceğimizin doktor, avukat mühendis, siyasetçi, bilim adamı ve birçok meslek erbabını yetiştirecek olan Muratlı Mesleki Teknik lise (METEM) ile Muratlı Anadolu lisesine seçimden önce beton dökme sözü veren Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak,bu sözünü tutmamıştı.

Bu duruma duyarsız kalmayan Muratlı Ak Parti kurucu ilçe başkanı merhum Rafet Enis'in çocukları Şerif Enis ile Muhammed Talha Enis, duyarlılık göstererek " kimse sahip çıkmasa da Muratlı'nın evlatları Muratlı'ya sahip çıkar " düşüncesiyle, bu iki okul bahçesine beton dökecekler.

Şerif Enis, "eğer Muratlı'da iki okulumuza faydamız dokunacaksa gereğini yaparız" derken, Muhammed Talha Enis, " belediyeler ne zaman Muratlı'ya bir şey yaptı ki? Onlar YAPAMIYORSA biz yaparız. Demek ki koskoca büyükşehir belediyesi iki okula beton dökemiyor. Onların yapamadığını biz yapar, betonu dökeriz " Dedi.

Ülkemize başarılı meslek elemanları yetiştirecek olan bu iki okulda delik deşik sahada spor yapan çocukların bu sorununa Enis kardeşler son verecek.

Kaynak : Murat Ürtekin