info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İYİ Parti Tekirdağ il Başkanı Gökhan Metiner; Gücümüzü Birliğimizden Alıyoruz

İYİ Parti Tekirdağ il Başkanı Gökhan Metiner, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever ve il yönetimi ile Muratlı`da Esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Muratlı Belediye Başkan Adayı Namık Geçko ile Muratlı halkı ile istişarede bulunan Başkan Metiner, önemli açıklamalarla başkanlık yarışında adeta siyasi etik dersi verdi.Seçim Sürecini değerlendiren Metiner; Seçim süreci sona yaklaştıkça, partiler arasında siyasi polemikler ve liste yarışları da kızıştı. Biz İYİ Parti ailesi olarak ne liste kavgası ne polemik ne de bölünme çabasında olmadık. Aksine dini, dili, ırkı, mezhebi, milliyeti ne olursa olsun, Mevlana Celalettin Rumi Hazretlerinin dediği gibi, " ne olursan ol gel "anlayışıyla birleştirici olduk.

Tabi bu anlayış içerisinde milli değerlerimiz kırmızı çizgimiz olmuştur. Vatan-bayrak-millet anlayışıyla dürüst, ahlaklı, profesyonel, deneyimli ekip ve adaylarla halkın arzu ve beklentilerine kaşılık verebilecek idareciler ve başkan adaylarıyla çıktığımız bu yolda gücümüzü birliğimizden alıyoruz.

Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde olduğu gibi, Muratlı'da da işinin ehli,yıllarını memur olarak belediye hizmetine adamış belediyedeki görevinden emekli olduktan sonra bilgi ve birikimini Belediye Başkanı olarak Muratlı halkına hizmet etmek amacıyla İYİ Parti çatısı altında aday olan dürüst,çalışkan Namık Geçko Başkanımızla el ele vererek Muratlı halkı ile birlik ve beraberlik içinde Muratlı'yı hizmet ile tanıştıracağız.Namık Geçko Muratlı'ya İYİ gelecek Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin