info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kızılay İyi Günde de Kötü Günde de Halkın Yanında

Her türlü doğal afette halkın yanında yer alan, kan bağışlarıyla insanlara hayat veren ve her bağışta doğaya bir fidan kazandıran Kızılay, güzel etkinliklerde de halkın yanında olmaya devam ediyor.

Halka hizmeti kendine görev edinmiş Kızılay, 23 Nisanda da çocukları ve ebeveynlerini unutmadı.Tekirdağ sahili Amfi-Tiyatro alanında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği nedeniyle, tatil olmasına rağmen tamamen gönüllülerden oluşan ekibi ve ikram aracıyla yer alan Kızılay, bayram coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklara ve ailelerine binlerce çay,meyve suyu, kek ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Her zaman ülkenin her ferdinin iyi günde kötü günde yanında olduğunu ifade eden Tekirdağ Kızılay Başkanı Hamiyet Çizen, "çocuklar çiçektir,çocuklar fidandır,çocuklar Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin teminatıdır. Bu kendi güzel ruhu güzel pırıl pırıl çocuklarımızın neşesine bir nebze de olsun katkıda bulunmak bize büyük bir onur ve mutluluk veriyor. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını ve onları yetiştiren aileleri yürekten kutluyorum"  Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin