info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Kent Konseyi Organize Mahalleler Çalışma Grubu Planlama Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Küçükhıdır Mahallesinde gerçekleştirilen Malkara Kent Konseyi Organize Mahalleler Çalışma Grubu Planlama Toplantısına katıldı.

Küçükhıdır, Çavuşköy, Ahievren, Kavakçeşme, Alaybey ve Kuyucu Mahallelerinden oluşturulan çalışma grubu toplantısına; Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Küçükhıdır Mahalle Muhtarı Ümit Şen, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen, Ahievren Mahalle Muhtarı Bülent Avcı, Kavakçeşme Mahalle Muhtarı Ender Çeşme, Alaybey Mahalle Muhtarı Erhan Şeker ve Kuyucu Mahalle Muhtarı Ertan Karadeniz de katıldı. 

Toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Küçükhıdır, Çavuşköy, Ahievren, Kavakçeşme, Alaybey ve Kuyucu mahallelerinden oluşturulan grubun üyeleri ile Malkara Kent Konseyi önderliğinde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında istişarelerde bulundu. 

Daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek kırsal mahaller yaratmak için çalıştıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mızın toplam 77 mahallesi var. Bunlardan 4 tanesi merkez mahallemiz, 73 tanesi de kırsal mahallemiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Malkara Belediyesi olarak bütün mahallelerimize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. 5393 sayılı Belediye Kanununun 76 sayılı maddesi gereğince Malkara Belediyesi bünyesinde koordine edilen Malkara Kent Konseyi, kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenmektedirler. Belediyemizin bünyesinde faaliyet gösteren Malkara Kent Konseyi ile uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştirerek hemşehrilerimizin mutlu olduğu bir Malkara yaratmaya çalışıyoruz. 

Malkara Kent Konseyinin organize ettiği Küçükhıdır, Çavuşköy, Ahievren, Kavakçeşme, Alaybey ve Kuyucu Mahallelerinden oluşturulan çalışma grubu ile bu akşam toplantımızı gerçekleştirdik. Gönüllülük esasına istinaden çalışmalar gerçekleştiren Kent Konseyinin oluşturduğu grup üyelerinden bize gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yürüteceğiz. Malkara Kent Konseyinin bünyesinde çalışacak bu grupların hayata geçirmeyi planladığı projelerine Belediyemizin imkânları dâhilinde destek vereceğiz ve yanlarında olacağız. İlçemize değer katmak için emek harcayan grup üyelerine ve hemşehrilerimize teşekkür ederim.”dedi. 

Malkara Kent Konseyi Organize Mahalleler çalışma grubu üyeleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a her zaman kendilerine destek vermesinden dolayı teşekkür etti. 

Kaynak : Murat Ürtekin