info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehitlerini 18 Martta Unutmadılar

Tekirdağ`ın Muratlı ilçesinde, sevdiklerini Vatan uğruna toprağa veren şehit aileleri,18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde şehitlerini unutmadı.

Afganistan'da Barış Gücünde görev yaparken helikopter kazası sonucu şehit olan Binbaşı Serkan Doğan'ın amcasının oğlu Yüksel Doğan ve Güneydoğu'da şehit olan Metin Öztürk'ün kardeşi Sezgin Öztürk,şehitlerini şehitlikte ziyaret ederek kabirlelerine karanfil bıraktı. Şehit Binbaşı Serkan Doğan'ın amcasının oğlu Yüksel Doğan, " Kuzenim Binbaşı Serkan Doğan,Türk askerinin görev yaptığı her yer kutsaldır diyerek memleketinden çok uzakta bu vatanın askeri olarak görev yaparken şehit oldu. Kalbi vatan, bayrak, millet sevgisi ile çarpan, memleket sevdalısı kahraman Türk ordusunun bir ferdi olarak ölmedi. Her zaman yüreğimizde yaşayacaktır. Vatanın birliği,bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.Vatan sağ olsun " Dedi.

Şehit P. Er. Metin Öztürk'ün kardeşi Sezgin Öztürk, "Ağabeyim için askerlik,en önemli mertebeydi.Sırtındaki elbiseye adeta tutkuyla bağlıydı. Askere, bayrama gider gibi gitmişti. Ağabeyim mertebelerin en yükseğine,şehitlik mertebesine ulaştı. Ne mutlu ki adı artık bir okulda yaşıyor. Oturduğumuz mahallede yapılan okula ağabeyim Şehit Metin Öztürk'ün adını veren Tekirdağ Valiliğine,Muratlı Kaymakamlığına ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Ağabeyimin adı bu okulla yaşayacak. Bu vatan da Şehit Metin Öztürk'ler sayesinde ilelebet yaşayacak " dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin