info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yaptığı Hizmetlerle İlgili Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, merkez ilçe olan Süleymanpaşa’da göreve geldiği günden bu yana yaptıkları hizmetler için basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak bilgi alışverişinde bulundu.

COVİD-19 salgını nedeniyle kahvaltı programı, sosyal mesafe kuralına istinaden, her basın mensubuna bir masa ayrılması münasebetiyle geniş bir alan olan gençlik merkezi sportif alanda yapıldı.

Pandemi nedeniyle insanların dostlarına özleminin arttığını vurgulayarak söze başlayan Cüneyt Yüksel; “biz bu göreve birileriyle kav'uyla halka hizmet için çıktığımız yolda, destek değil köstek olma çabasıyla karşılaştık. Âmâ asla çıktığımız yoldan dönmedik, pes etmedik ve başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Çünkü, “aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” sözü rehberimiz olmuştur. Temiz bir Süleymanpaşa, turizm merkezi olmuş bir Süleymanpaşa, tarihi ve doğa güzelliğiyle tüm il ve ilçelere emsal olacak bir Süleymanpaşa, tek hedefimizdir. Gece gündüz demeden canla başla çalışan başta fen işleri ve çevre düzenleme ekibimiz olmak üzere tüm personelimizle Süleymanpaşa’nın, Tekirdağ’ın, mavi gözlü şehrimizin parlayan yıldızı Süleymanpaşa ilçemizin, tüm Türkiye’de örnek olacak hizmetlerle anılması tek gayemizdir.

Siz basın mensuplarımızın önerileri hatta eleştirileri dahi bizim rehberimiz olacaktır. Birileri konuşur, Süleymanpaşa belediyesi hizmet yapar ve yapmaya devam eder. Bu yolda iyi kötü tüm eleştirileriniz ve yazılarınız rehberimiz olacaktır” dedi. Konuşmanın ardından slayt gösterisi ile basın mensuplarına Süleymanpaşa belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi verildi. Basın kahvaltısı soru cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin