info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesinin Larva ve Uçkun Mücadelesi Sürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için her yıl ilkbahar ayalarında başladığı larva mücadelesine devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallar gibi larvaların yuvalanabileceği alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürürken eski çöplük altı, Namık Kemal Mahallesi ve Değirmenaltı Deresi’nde gerekli ilaçlama çalışmalarını yaptı.

Çalışmaları Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de yakından takip ederken sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Larva ve uçkun mücadele programı kapsamında yürütülen çalışmaları inceledik. Yoğun şikayet aldığımız bölgelerde yapılacak çalışmaları planladık.

Mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz ayı geçirmesi için tüm imkanlarımız ile larva mücadelesine devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. GÜNDÜZ LARVA GECE UÇKUN MÜCADELESİ Öte yandan gündüz larva ile mücadele eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri geceleri de uçkun ile mücadele için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Kaynak : Murat Ürtekin