info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Sahaya İndi

Mestan Özcan: “Çerkezköy ve Saray Bugün Bir Başka Güzel” AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları ve İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Saray ve Çerkezköy’de esnaf odalarına ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Özcan ve beraberindekilerin ilk durağı Saray İlçe Başkanlığıydı. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı; “Güzel ilçemiz Saray'dayız. Çalışmalarımıza İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek başladık. İlçe Başkanım Sn. Samet Derviş nezdinde tüm Saray teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı. Özcan ve beraberindekiler daha sonra; Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Heyetin bir sonraki durağı ise Çerkezköy oldu. İl Başkanı ve beraberindekiler Çerkezköy’de; Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ve Çerkezköy Erzurumlular Derneğini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada Mestan Özcan; “Çerkezköy ve Saray bugün bir başka güzeldi. Her iki ilçemizde de birçok çalışma yaptık, ziyaretler gerçekleştirdik. Hamdolsun gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin ilgisi ve desteği bizleri çok memnun etti. Özellikle esnaf odalarımıza yönelik ziyaretlerimizi oldukça kıymetli buluyorum. Şehrimizin ekonomisini birlik ve beraberlik içerisinde, esnaf odalarımızın büyük desteğiyle en iyi noktaya taşıyacağımıza inancım tam. Yaptığımız tüm çalışmaların Tekirdağ’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin