info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ulaşım Daire Başkanlığı`ndan Muratlı`da Üçü Bir Arada Skandal

Tekirdağ Ulaşım Daire başkanlığının uygulamalarının ve denetimsizliğinin sonucu her gün bir fiyaskoyla karşı karşıya kalınıyor.

Daha önce (J) plakalara 150 lira gibi düşük bir fiyatla, fabrika servisi çekme çalışma izni verilmesinin, hem fabrika servisi çeken firmaların ödedikleri vergi ve belge ücretine rağmen haksız rekabet ve kazanç ortamı oluşturduğunu belirtmiştik.(J) plakalı araçların servis taşımacılığı kurallarını hiçe sayarak yasa ihlali yaptığını, Büyükşehir Ulaşım Daire başkanlığının buna duyarsız kaldığını yazmıştık.

Son yaşanan görüntü, “yok artık” denecek bir yasa ihlalini göz önüne serdi. Tören alanına ve şehir merkezine toplu taşıma araçlarının park etmesinin yasak olmasına ve servis durağı olarak kullanılamayacağının bilinmesine rağmen yasakları hiçe sayanlara UKOME’NİN DUYARSIZLIĞI TEPKİ ÇEKİYOR.

 

Vatandaşların şikâyeti üzerine görüntülediğimiz bu araç, hem (j) plaka ve arkasında “okul taşıtı yazıyor hem yan tarafında turizm taşımacılık firma ismi yazıyor hem de yasak alana (Muratlı Namık Kemal yüksekokulu ve Hürriyet meydanı Atatürk heykeli tören alanı önü) park etmiş. Vatandaşlar tarafından, “aynı kahve gibi, üçü bir arada yasak ihlali, büyükşehir olduk, tören alanımız otopark ve servis durağı haline geldi. Kadir başkan bunları görmüyor mu” diyorlar. Saat meydanı ve Hürriyet meydanındaki bu trafik ihlallerine ne zaman son verileceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin