info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Yurdakul: İlçemizin Her Noktasında Çalışmalarımız Devam Ediyor

Malkara Belediyesi tarafından, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek, yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan ilçe genelinde çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak Malkara Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan hummalı çalışmalar ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde ara vermeksizin sürüyor. 

Programlar dâhilinde ilçenin her noktasında gerçekleşen çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mızın daha yaşanılabilir bir ilçe olması için çalışmalarımız devam ediyor. 
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Küçük Sanayi Sitemizde Mobilyacılar Caddesinde, Köroğlu Sokak’ta, Dedeçeşme Sokak’ta ve ihtiyaç duyulan kırsal mahallelerimizde parke taş dizim çalışmaları gerçekleştirildi. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise, rutin olarak yürüttüğü çöp toplama hizmeti, cadde ve sokakların temizliği ile görev ve sorumluluğunda belirtilen çalışmaların yanı sıra toplum sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınıyla da mücadele ederek, camilerimizde, toplu taşıma araçlarında, apartmanlarda, ticarethanelerde, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerin muhtelif alanlarında, çocuk parklarında, kamu hizmeti veren binalar ve kamu hizmeti veren araçlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaparak koronavirüs salgını ile mücadelede ön safta yer alıyor. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, çocuklarımızın eğlenceli dakikalar geçirdiği parklarda ot biçimi ve temizliği, yenileme çalışmaları ve yeşil alanlarda da yapmış olduğu düzenlemelerle ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyor.” diyerek imkânlar ve planlamalar dâhilinde çalışmaların ilçemizin her noktasında devam edeceğini belirtti. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin