info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ağır Ceza Avukatı Muratlı`da Davul Şov Yaptı

Ankara’da yaşayan Tekirdağ-Barbaros’lu ağır ceza avukatı Ali İhsan Erdağ, Tekirdağ’da 100 pare davulla Barbaros’ta yaptığı düğünle tüm şehirde konuşulmuştu.

Bu kez Muratlı’ya adeta çıkarma yapan Ali İhsan Erdağ, bir kez daha hafızalardan silinmeyecek davul-zurna şovuna imza attı. Yaklaşık bir yıl önce, Muratlı Turan mahallesindeki roman vatandaşlar, büyük bir kavganın tarafları olmuştu. Ankara’da yaşamasına rağmen, her zaman Tekirdağlı hemşerilerinin çağrısına uyarak burada onların davalarına bakana Ağır ceza avukatı Ali İhsan Erdağ, bu Roman vatandaşlarının çağrısını da kırmayarak davalarına bakmıştı. Buna istinaden onlar da teşekkür için kendisini Muratlı’ya davet ettiler. Turan mahallesine girişte davul zurna ile karşılanan Erdağ, bu karşılamadan çok duygulandı.

Duygularını ifade etmek te zorlanan Ali ihsan Erdağ; Romanlar benim için çok önemlidir. Herkes bilir ki, ben Barbaros’lu olmama rağmen romanlar beni Aydoğdu’lu kabul ederler. Ben de yaklaşık bir yıl önce bedelsiz olarak davalarına bakmıştım. Onlar da teşekkür için beni aradılar. Ben de bu davetlerine icabet ettim. Sağ olsunlar davullarla karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ederim ”Dedi.

İYİ PARTİLİ ERDAĞ SEÇİM STARTINI SIRTKÖYDEN VERDİ

Sürekli siyasetin içinde yer alan Ali İhsan Erdağ, önümüzdeki seçimde İYİ Partiden milletvekili adayı olma düşüncesinde. Bu nedenle kendisi için büyük önem taşıyan Muratlı Yeşilsırt mahallesinden seçim startını daha şimdiden verdi. Dört takım davul zurna ile köye giren Ali İhsan Erdağ, halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Köy girişinde Yeşilsırt köyü halkı tarafından karşılanan Ali İhsan Erdağ, muhtar ve köy büyükleri ile kol kola girerek köyün merkezine giderek bir konuşma yaptı. Ali İhsan Erdağ konuşmasında; “Yeşilsırt köyünün bende yeri büyüktür. Daha 11 yaşından itibaren, mezun olduğum Kepirtepe Öğretmen okuluna giderken, sürekli bu köyden geçerdim. Burada her zaman çok iyi karşılandım. Bu köyün bende hüzünlü bir anısı vardır. Serdar Cengiz kardeşim Tekirdağ’da çok sevdiğim değerli bir esnaf ve değerli bir kardeşti. Maalesef kalp krizi neticesinde onu kaybettik. Ankara’da yoğun işlerim nedeniyle cenazesine gelemedim. Âmâ Rabbim 7’sinde mevlidine katılmayı nasip etti. Bu nedenle Sırtköy’ün bende yeri ayrıdır. Ben de bu nedenle önümüzdeki seçimler için seçim startını Sırtköy’den başlatıyorum. Ben İYİ partiliyim.

Buraya adaylık veya aday adaylığı için gelmedim. Tamamen kendi kararım ve kendi irademle geldim. Önümüzdeki yıl aday olmayı düşünüyorum. Fakat aday olsam da olmasam da İYİ Parti için bir nefer olarak hizmet edeceğim. Seçim startını verdiğim siz Sırtköy halkından da desteklerinizi bekliyorum” Dedi. Bu ziyaretler esnasında, Süleymanpaşa Aydoğdu mahallesi Roman derneği ile sürekli olumlu çalışmalarda bulunan Serkan Kara da Ali İhsan Erdağ’ı yalnız bırakmadı.

Kaynak : Murat Ürtekin