info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Aday Adayının Tabelalarına Bile Tahammül Edemediler

31 Mart 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ergene Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Halil İbrahim Cebeci’nin tabelalarına kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zarar verildi.

2024 yerel seçimlere kısa bir süre kalmasının ardından özellikle Ergene'de siyaset hızlanmaya başladı. AK Parti Genel Merkez tarafından aday adayı başvurularının başladığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bunun ardından AK Parti Tekirdağ Meclis üyesi ve Ergene Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Halil İbrahim Cebeci yaklaşık 4 ay sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ergene Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

AK Parti'de Ergene Belediyesi başkan adaylığı için ismi ön plana çıkan Cebeci'nin Ulaş ve Marmaracık Mahallelerinde bulunan 'Siyaset Gençleşiyor, Ergene Güçleniyor' yazılı tabelalarına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zarar verildi. Geç saatte kesici alet kullanılarak demirleri kesilen tabelalar devrildi.

TABELALARA BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİLER!

Tabelaların zarara uğradığını gören bazı mahalleliler, "Bu davranış siyasetin çirkin yüzü. Tabelaya zarar vermelerini anlayamıyoruz. Halil İbrahim Cebeci aday gösterilmesi güçlü isim bunu hazmedemeyen rakiplerinin yaptırdığını düşünüyoruz. Bu şekilde yaparak Cebeci daha da güçleniyor.

Biz mahallemizin çocuğunu her koşulda destekliyoruz" dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin