info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hem Gazze`de Hem Tekirdağ`da Mazlumlara Umut Oluyorlar

Tekirdağ Cansuyu Derneği,Ramazan ayı boyunca hem Gazze`deki mazlumlara hem de Tekirdağ`daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Bu yardımlar hakkında bilgi veren Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, derneğin Ramazan Ayı Faaliyetleri ile ilgili konuşmasında, " Mazlum, yetim ve muhtacın yüzü gülmezse dünya gülemez. Her Ramazan oldugu gibi bu Ramazan Ayında da hayırda yarıştık. Kazancımız Allah için verdiğimizdir düsturunu şiar edinmiş, Kadirşinas ve hayırsever aziz milletimizin emanetlerini gönüllülerimiz marifetiyle sadece Allahin rızasını gözeterek gerçek muhtaçlara ulaştırma çabasında olduk. Yüzlerce kardeşimize  gıda kolisi ulaştırdık. Dağıttığımız kolilerde en az 4 kişilik bir aileye 1 ay yetecek kadar erzak vardı.

Yine Çorlu'da bulunan Cansuyu İylik Mağazamızda yüzlerce,binlerce kardeşimize, yetimlere sıfır etiketli ürünlerimizle baştan ayağa giyim yardımı yaptık. Tekirdağ'ımızın 11 ilçesinde de faaliyetlerimiz aynı hassasiyetle devam etti. Ayrıca Genel Merkez hesaplarına yönlendirildiğimiz çalışmalar da oldu. " Gazze'deki Mazlumları Unutmadık " Gazze konusunu ayrı  bir başlık altında değerlendirmek isterim. Savaşın başladığı ilk günden bu güne kadar; Mısır, Ürdün ve Türkiye'den gönderilen toplam 60 TIR Gıda Kolisi, Elbise, Medikal Malzeme, Battaniye, Yatak ve 1 adet ambulans Gazze'ye ulaştırıldı.

Ayrıca; 134.500 Öğün Sıcak Yemek, 2.500 Adet Gıda Kolisi, 1.150 Adet Battaniye dağıtıldı. 11 Adet Büyükbaş, 30 Adet Küçükbaş Kurban kesildi. Ramazan ayı içerisinde gelen 200.000 USD tutarında Fitre ve Fidye, nakit olarak Gazze'de dağıtıldı. Ayrıca Tekirdağ olarak Gazze'de iftar verdik. Fitre, fidye ve zekatların ulaşmasını sağladık.

Gıda dağıtımına katkıda bulunduk. Bağışta bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Çalışmalarımız ve Gazze'ye yardımlarımız  yoğun bir şekilde devam edecektir.Bağışçı ve gönüllülerimizden Allah razı olsun.  Teşekkür ederiz " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin