info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak`ın Muratlı Parkı Alay Konusu Oldu

Fıskiyeler sadece yağmurda mı çalışacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yine halkın zararına bir hizmete imza atmayı başarırken, bu kez Muratlı’nın merkezinde yaptığı parktaki yaz boyu çalışmayan havuz fıskiyeleri ile alay konusu oldu.

Tuvaletleri kilitlenen, doğru dürüst temizlik ve bakımı yapılmayan, sürekli çalışmayan yarı olimpik yüzme havuzunda birçok personel çalıştırırken, bu halk için önemli parka bir personel görevlendirmeyen Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı, çalışmayan havuz fıskiyeleri ile yine gündem oluşturdu. Eski Şişli Belediye başkanı tarafından yapılan harika Muratlı Ecevit Parkındaki Şişli belediyesi banklarını söküp, “Ecevit Parkı” tabelasını da sökerek yanına kullanıma uygun olmayan yeni bir park yapan, yüzbinlerce lirayı adeta sokağa atarak halkın kullanımına uygun olmayan bir park yapan Albayrak, yaz boyu çalışmayan havuzun fıskiyeleri de sadece yağmur yağdığında çalışınca vatandaşlar, “ Kadir başkan bu havuz işlerini beceremiyor.

Bizim TESKİ’ye ödediğimiz paraları hizmet diye çöpe atıyor. Bize en pahalı suyu satan Kadir başkan, havuzların su faturasını ödeyemediği için havuzu kışa yağmur suyunda çalıştıracak galiba.

Yağmur suyunun faturasını Kadir başkana kim kesecek? “diye adeta alay ediyorlar. Muratlı halkı Kadir Albayrak’a soruyor; “başkan TESKİ’ye su faturasını ödemediği için mi havuzun fıskiyeleri çalışmıyor?”

Kaynak : Murat Ürtekin