info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kerem Demir Muratlıda Gövde Gösterisi Yaptı

Kerem Demir Muratlıda Gövde Gösterisi Yaptı

Tekirdağ'ın Deva ve Saadet Partileri ile kurduğu ittifaktan Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı olan Kerem Demir,Türkiye'nin seçilen son Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek, Deva ve Saadet Partisi İl Başkanları, ilçe başkanları ve ilçe Belediye Başkanları ile birlikte Muratlı'ya adeta çıkarma yaptı ve rakiplerine gözdağı verdi.

Başkanlık seçim ofisinin açılışında,üç parti ittifak mensupları ve halkın yoğun olarak katıldığı buluşmada konuşan Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir yaptığı konuşmada," Şehrimize hizmet etme aşkıyla yola çıkmış bulunuyoruz. Bu güzel topluluğu bir arada görmek, beni ziyadesiyle mutlu etti. Sizlere söz veriyorum; Gelecek Partisi çatısı altında Belediye Başkanlığını kazanıp,16 mahalle statüsündeki köylerimiz ve 6 merkez mahallemizin sorunlarını, yurttaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini biliyorum. Kendime ve sizlere inancım tamdır. Şehrimiz için hazırladığımız 49 projemizin çoğunu ilk 2 yıl içerisinde yerine getireceğim. İnandığım ve karar aldığım bu yolda, siz değerli Muratlı halkına doğru ve dürüst bir şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum" Dedi.

Ardından söz alan Son seçilmiş Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu," Biz bugün burada en önemli bir başlangıca işaret ediyoruz. İstanbul dışında seçim konuşmasını ilk yaptığım yer olan Muratlı ile yerel seçim çalışmalarına başladım. Türkiye'nin en batısından bütün ülkemizi kucaklayan bir kampanya başlatacağız. Üç siyasi parti Türkiye'de yapılmayanı yaptı ve Tekirdağ'da bir ittifak kurdu. Gönül isterdi ki daha çok parti bir araya gelsin. Belediye seçimleri partiler arası bir seçim değildir. Mesele parti meselesi değildir. Belediye başkanı göreve başladığında, kim bana oy vermiş kim vermemiş, kim hangi partiden diye bakmaz. Şehrin taşını toprağını emanet olarak görür. Şehrin her insanını hanımsa bacı erkekse kardeş olarak görür. Büyükse ana küçükse evlat olarak görür. İşte bu seçimde biz iktidar veya muhalefet olarak değil şehre emanet olarak bakan belediye başkanlarını seçeceğiz. Tekirdağ'ın siyasetçilerini, Muratlı'yı tebrik ediyorum. Hiçbir siyasi menfaat gözetmeden üç parti bir araya geldi. Oy veren vermeyen bütün Muratlı'nın Belediye Başkanı Kerem Demir'dir. Oy versin vermesin bütün Tekirdağ'ın ve ilçelerinin Belediye Başkanı Ahmet Akçay'dır. Biz hiçbir partilimizi göreve getirirken arkadaşımız mı, partilimiz mi diye bakmadık. Bundan bir çıkar elde eder mi diye bakmadık. Tek bir şeye baktık. O şehrin insanlarının içinden mi çıkmış, onların fertleriyle dertlenmiş mi? Geçmişinde siyasi ve iş hayatında dürüst mü,güvenilir mi,emin mi? Biz, siyasi ahlak dediğimiz için makamları bırakarak buraya geldik. İl ve ilçe belediye başkanlarımız mal beyanı verecekler ve biz istediğimizde bunun hesabını verecekler dediğimiz için buralara geldik. Bizim meselemiz yakınımızın zengin olma meselesi değil, bizim meselemiz hangi arsalara hangi binayı yaparak kimleri zengin edelim meselesi değil. Bizim meselemiz, bu vatanın evlatlarının geleceği meselesidir.

Ben Gelecek Partisini kurmanın startını Ahmet akçay kardeşimle Tekirdağ'dan başlattım. Şimdi de burada, Muratlı'ya gelmiş, kök salmış, ekmeğini burada kazanmış, bu ilçeye hizmet için çalışan tertemiz bir Anadolu çocuğu ,Trakya çocuğu olarak Anadolu ve Trakya'yı birleştirmek için harekete geçmeye hazır olan Kerem Demir kardeşimi tanıdım ve işte Muratlı'nın Belediye Başkanı olacak insan dedim.İnşallah olacak. Çünkü Muratlı'nın sorunlarının hepsini biliyorum. Size öyle bir Belediye Başkanı getiriyoruz ki yıllarca lüks makamlarında oturup geride ne bıraktım diye sormayan bir Belediye Başkanı değil, makamında oturmayacak olan, Muratlı'nın bütün mahallelerini dolaşacak, her bir Muratlı'lı vatandaşın halini hatırını soracak ve ondan sonra başını huzurla yastığa koyacak bir Belediye Başkanı olacak. Bugün bir kardeşlik buluşmasındayız. Trakya'nın, Tekirdağ'ın çocuğu Ahmet Akçay ile Anadolu çocuğu Kerem Demir burada Trakya ve Anadolu arasında kardeşlik köprüsü kurdular. Bu köprüyü güçlendirmek size düşüyor. Artık Tekirdağ'ın her yeri Türkiye'dir.

Tekirdağ'da Türkiye'nin her yerinden kardeşlerimiz yaşıyor. Hiçbir ayrım gözetmeden herkese aynı gözle bakacak, Tekirdağ'lı diyeceğiz. Kim aramıza nifak sokmaya kalkarsa, karşısında dimdik duracağız. Doğulu, Batılı, Kuzeyli, Güneyli nereden gelmiş olursak olalım, biz artık Muratlı'lıyız ve hepimiz Muratlı için çalışacağız. Bu bir siyasi mücadele değil, şehri en güvenilir insana teslim etme mücadelesidir. Kerem Bey seçilene kadar şehir ittifakının adayıdır. Seçildikten sonra gözüm üzerinde olacak. En ufak bir ayrımcılığa asla izin vermeyeceğim. Belediyede herkese eşit davranacağız.Tertemiz ve şeffaf bir belediyecilik yapacağız. En ufak bir rüşvet dedikodusunun dahi hesabını sorarım. Ben Kerem Demir'in de Ahmet Akçay'ın tertemiz geçmişine güveniyorum. Bir gün Muratlı Belediyesinde rüşvet alan olursa, gelip hesabını ben soracağım. Hiçbir belediye biriminde yanlış iş olmayacak.Muratlı ulaşım, görüntü ve imar açısından çok kötü. Yeni bir imar planı çıkarılacak. Muratlı örnek bir Trakya-Anadolu kardeş şehri olacak " Dedi.

Davutoğlu ve beraberindeki heyet, vatandaşla istişarede bulunup esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin