info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediye Başkanı Yanlışlarına Devam Ediyor

En son Cemevi açılışında basını yok sayan Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe, bir skandala daha imza attı.

8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle sabah işe gitmek için servis bekleyen fabrika işçilerine karanfil dağıtan başkan Nebi Tepe, başkan yardımcısı, zabıtalar ve belediye çalışanları ile, ADD’ DEN bazı yöneticilerin elindeki karanfiller kafa karıştırdı.

Karanfillerin üzerinde, “8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Nebi Tepe” yazısını görenler, “bu karanfilleri belediye mi, CHP’Mİ, ADD’Mİ yoksa Nebi Tepe mi dağıtıyor sorusunu gündeme getirdi.

Buna göre;

- Bu karanfillerin parasını kim ödedi? Nebi Tepe mi?

- Nebi Tepe ödediyse, sabahın 06.00’sında kalkıp, işçilere karanfil dağıtmak zorunda kalan zabıtalar ve belediye çalışanlarına şahsi işini yaptırabilir mi?

- Eğer karanfillerin parası belediye tarafından ödeniyorsa, karanfillerin üzerine “Nebi Tepe” yazılması doğru mu?

- Eğer belediye tarafından ödendiyse, CHP’Lİ ve ADD’Lİ kişilerin bu çiçekleri dağıtarak, belediyelerin etkinlik hizmetini siyasi propaganda aleti olarak kullanması yasal mı?

- Eğer belediye tarafından ödendiyse, belediye meclisinden bu yönde olur alındı mı?

VATANDAŞ SORUYOR; “NEBİ TEPE SEÇİM YATIRIMI MI YAPIYOR?”

Karanfillerin üzerinde “Nebi Tepe” ismini görenler, “başkan artık Muratlı belediyesi veya belediye başkanı dahi yazdırmıyor. Başkan seçim yatırımı mı yapıyor? Dediler.

 

Ayrıca,Tekirdağ Kadın kolları,huzurevindeki yaşlı kadınları ziyaret ederken,Muratlı belediyesinin kadınlar günü törenini siyasi bir törene dönüştürmesi de tepki yarattı.

Ak Parti ilçe başkanı Metin Arıcı, “biz halkımıza çiçek dağıtırken hiçbir siyasi simge kullanmadık ama başkan ismini yazmış.Bu gün siyasi görüşü ne olursa olsun,tüm kadınların günüdür” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin