info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Halkından Belediyeye Tepki

Yangından Malmı Kaçırıyorsunuz

24 yılda, “çivi çakmayan başkan” olarak tarihe geçen başkan Nebi Tepe, bir belediyenin yapmakla mükellef olduğu yaz aylarında ilaçlama hizmetinde dahi tepki çekmeyi başarıyor. Yaz aylarında sıcak havaların da etkisiyle ilçede çok sayıda sinek, sivrisinek ve haşere, gerek bölgedeki fabrika atıklarının neticesiyle ergene deresi gerekse sokaklarda bir türlü alınmayan çöpler nedeniyle halkı rahatsız ediyor. Bu nedenle Muratlı belediyesi de sözde ilaçlama ile halkın bu sorununa çözüm bul(muyor). Çözüm bulmuyor diyorlar.

Çünkü İLAÇLAMA YAPAN KAMYONET SOKAKLARDAN ÖYLE BİR HIZLA GEÇİYOR Kİ, ETRAFA HAŞERELERİ YOK ETMEK İÇİN SAÇILAN İLAÇLAR ADETA KAMYONETİN PEŞİNDEN GİDİYOR. Sanki Muratlı sokaklarında ralli yapıyor. Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar; Anlaşılan Nebi başkan kamyonet fazla mazot yakmasın, fazla ilaç gitmesin diye ilaçlama kamyonetine sokaklarda hız denemesi yaptırıyor. İlaçlama kamyonetinin evimizin yanında görünmesiyle karşı sokağa ulaşması saniyeler içinde oluyor sırada benim çevremdeki haşerelere nasıl ilaç ulaşacak?

Bizimle dalga geçiyorlar herhalde. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz?

Bu ne hız?

Cüneyt Yüksel Süleyman Paşa’daki dere ve kanalları kurutup ve pırıl pırıl yaparken bizim başkan daha bir ilaçlamayı beceremiyor. Bir de Göçmen konutlarının oradaki derede kayık yüzdürecekti. Önce sokaklardaki çöpleri temizlemeyi becersin sonra kayık mı yüzdürür yoksa kâğıttan gemi mi yapıp yüzdürür ona sonra bakarız.

Çöpleri dahi temizlemeyen, kendi sokağı otoban gibi asfaltken bizlere delik deşik bozuk yolları reva gören başkan hizmet yapmak için 25 yıl daha mı başkanlık yapmak istiyor. Önce şu ilaçlama yapan elemanlarına söylesin de doğru düzgün ilaçlama yapsın ”diyorlar. Vatandaş soruyor; “bu nasıl ilaçlama?”

Kaynak : Murat Ürtekin