info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Kaymakamlık Binası Yılan Hikayesine Döndü

Muratlı’nın meydanındaki tarihi bina tadilata girmiş, Kaymakamlık binası olarak kullanılma kararı alınmıştı.

Bir süre önce ilçeden aniden tayini çıkan Kaymakam Ömer Dereci, Bu binaya taşınmayı reddetmiş, devletin Kaymakamlık lojmanında oturmak yerine kirada oturmayı tercih etmiş, yeni bir kaymakamlık lojmanı yapılmasını talep etmiş, Yapılmakta olan Kaymakamlık binasına da çalışma süresince gereken alakayı göstermemişti.

Daha önce yarım bırakılan, projeleri bitirilmeyen, müteahhidin bırakıp tekrar çalışmaya başlanmasıyla bitirilen bina, bir türlü hizmete girmedi. Yıllardır bir türlü bitirilip hizmete sunulmayan bu tarihi binanın Kaymakamlık olarak ne zaman hizmet vereceği konuşulurken, Kaymakamlığın buraya taşınmasıyla birlikte bu alandaki gereksiz trafik ihlal ve ihmallerinin de son bulması bekleniyor.

Böylece şehrin merkezi olan bu yerde, başta yasak olmasına rağmen kamyon geçişlerinin de son bulması bekleniyor. Böylece polis ve zabıtanın da bu tür sorunlarla mücadele etmek zorunda kalmayacağı ümit ediliyor. VATANDAŞ SORUYOR.., ESNAF SORUYOR… STK’LAR SORUYOR… SİYASİLER SORUYOR… BASIN SORUYOR… Yılan hikâyesine dönen bu tarihi bina ne zaman hizmet verecek? Bu görüntüler ne zaman son bulacak?

Kaynak : Murat Ürtekin