info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Belediye Bunu Yaparsa

Ulaşım Daire Başkanlığı`nın Örnek Otogarı Olan İlçesi

Şu sıralar gündemi meşgul eden iki konu var. 

Elektrikte kayıp-kaçak bedeli, Güneydoğunun faturasının Trakya’ya,Tekirdağ’a ödetilmesi ve iş güvenliği konuları sürekli konu edilmektedir. 

Tekirdağ Büyükşehirin gelir kapısı olmaktan ziyade, adeta kazanç kapısı haline gelen iki kurumundan biri olan (birincisi TESKİ) Ulaşım Daire başkanlığı, araç kullanan ticari araç sahiplerinin hepsinden çalışma belgesi adı altında gelir elde ediyor. Bununla da yetinmeyen Tekirdağ Büyükşehir daire başkanlığı, (J) ve (M) plakalara ücret mukabilinde fabrika servisi çalışma izni veriyor. 

Fakat şu anda Malkara’da yapılan Otogarı saymazsak, Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesi de dahil olmak üzere uygun otogarı yok. Muratlı’nın ise çalışmayan bir otogarı mevcuttur. Bu otogarı boyayan Muratlı belediyesi, otogarı restore etmiş oldu. Ama otogarın yazıhanelerinin bacasındaki elektrik kablosunu görenler, “ Tekirdağ Ulaşım daire başkanlığının ve Muratlı Belediyesinin parası yok mu da direkten elektrik kablosu çekiyorlar ? Ayrıca, bacadan bir otogara elektrik verildiği nerede görülmüş ? Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Muratlı belediyesi her türlü organizasyona para bulurken, bir otogarın yapımına mı para bulamıyor? Bu kabloyu gören şehir dışından biri ilçemiz yönetimi hakkında ne düşünür ? ” Diyorlar. 

Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ve Muratlı Belediye başkanlığının bu konuda ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin