info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Krize Rağmen İşletmeci Oldu

Muratlı`da Krize Rağmen İşletmeci Oldu

Türkiye’nin gerek pandemi gerekse ekonomik krizle mücadele ettiği dönemde, birçok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığı dönemde çeşitli ev ve hediyelik eşya satışının yapıldığı bir işyerini devralarak girişimci olan Gönül Sağlık’ın, satış potansiyeli düşük Muratlı’da bir bayan olarak esnaflık için adım atarak, Ecevit parkı karşısındaki ara sokakta hizmet vermeye başlaması büyük takdir topladı.

Gönül Sağlık’ın devraldığı işyerini kendi eliyle tekrardan düzenleyerek, “dükkâna kadın eli değdi” lafının hakkını vermesi, Muratlı halkının ilgi ve takdirini kazandı. Bu konuda düşüncelerini dile getiren işyeri sahibi Gönül Sağlık, “Bir kadının yeri sadece evi değildir. Kadınlar her yerde her alanda çalışmayı ve başarıya ulaşmayı hak ediyorlar.

Bunun temelinde kişinin kendine olan özgüveni ve çalışma arzusu yatar. Bir kadın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir iş hiçbir girişim yoktur. Öncelikle bir kadının buna inanması ve başarma azmi olması gerekir. Ben de bu düşünceyle bu dükkânı devraldım ve Allah’ın izniyle muvaffak olarak kadının her işin üstesinden geleceğini göstermek isterim.

Bu girişimimde destek olan kadın erkek tüm Muratlı halkına şimdiden teşekkür ederim” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin