info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Optimed Basınla Buluşma Geleneğini Bu Yıl da Sürdürdü

Her yıl olduğu gibi,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek hem gazetecilerin gününü kutlayan hem de sağlık sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Optimed hastaneleri yönetimi,bu geleneği yine unutmadı ve Çerkezköy Yalı Restaurantta kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştular.

Optimed Sağlık Grubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Yalı Restaurant’ta kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda,Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar Genç, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu, Optimed Sağlık Grubu Medikal Direktörü ve Özel Optimed İnternational Çorlu Hastanesi Başhekimi Dr. Çetin Üçeçam, Çorlu Tıp Merkezi Yöneticisi Mehmet İpiçürük, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mehtap Konur Kıyıcıdan ve ekibi, Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Sevda Sümbül ve Hasta Hizmetleri Direktörü Ezgi Gönül Halkla İlişkilerden Nagihan Aktaş ve Kurumsal iletişim Uzmanı Metin Demirtaş Optimed adına yer aldılar.

Optimed Sağlık Grubu Yöneticiler ayrı ayrı konuşma yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda çalışan gazetecilerin özverili çabalarını kutlayarak,basını her zaman desteklediklerini ve yanlarında olduklarını ifade ettiler. Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar GENÇ konuşmasında, “Çalışan Gazeteciler Günü, basının özgürlüğünü ve demokrasinin temel taşlarından birini temsil eden bu önemli meslek grubunu onurlandırmak için ayrılmış bir gündür. Bu nedenle bu özel gün, gazetecilere destek verme ve onların cesaretlerini takdir etme fırsatı sunmaktadır. Optimed Sağlık Grubu olarak, sizleri her zaman destekliyor ve yanınızda olduğumuzu paylaşmak istiyoruz.” dedi. Ayrıca Yaşar Genç, Optimed Sağlık Grubu olarak 2023 yılında yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi verirken 2024 yılı içerisinde Kapaklı’da yeni bir hastane daha açacakları müjdesini verdi. Genç ayrıca 2023 yılı içerisinde Çerkezköy Optimed Hastanesi Radyasyon Onkolojisi birimi ile hasta kabulüne başlayan Radyasyon Onkolojisinin yakın zamanda Medikal Onkoloji alanında da hizmet vereceğini söyledi. Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mehtap Konur Kıyıcıdan da yaptığı konuşmada, "halkın haber,alma özgürlüğü ve toplumun sorunlarını dile getirmek için özveriyle çalışan basın mensuplarımızın önemini ve emeklerini biliyoruz ve Optimed olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz.

10 Ocak olmasına rağmen,programı ileri tarihte gerçekleştirdik.Çünkü onların programlarının yoğun olduğunu bildiğimizden,bir araya gelmek için uygun bir tarihi belirledik.Çünkü hepiniz bizim için değerlisiniz ve sizinle birlikte böyle,samimi bir ortamda bir araya gelmek Optimed ailesi için bir onur ve gurur kaynağıdır" Dedi.Kahvaltı programı,hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona ererken,basın mensuplarına Check-Up paketi hediye edilerek basın mensuplarının sahada zor şartlarda mücadele etmesine vurgu yapılarak,optimed olarak gazetecilerin sağlıklarının korunması için yanlarında olduklarını vurguladılar.

Kaynak : Murat Ürtekin