info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisler 23 Nisanda Çocukları Unutmadı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü,her organizasyonda olduğu gibi 23 Nisanda da halkın yanında olduğunu gösterdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Tekirdağ-Süleymanpaşa sahil dolgu alanında düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimleri damgasını vurdu.

SİBERAY, Narkotik, KOM ve Asayiş birimleri ile Trafik ekiplerinden oluşan Emniyet standı,minik misafirlerin akınına sahne oldu. Emniyet birimleri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, en büyük ilgiyi polis motosikleti gördü. Çocukların motosiklete binmek için adeta yarıştığı anı, ebeveynler de fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Çocukların Emniyet Müdürlüğü standını ziyaretlerinden memnun olan Tekirdağ Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, çocukların aileleriyle yaptığı sohbette "çocuklar, geleceğimizin teminatıdır. Bizler de onların geleceğe güvenle hazırlanabilmesi ve topluma faydalı bireyler olarak katkıda bulunmaları için emniyet teşkilatı bünyesinde büyük gayret gösteriyoruz. Geleceğin polisi, Emniyet Müdürü olabilmeleri için daha fidanken bu mukaddes mesleğe ilgi duymaları ve toplumun zararlı etkenlerinden korumak için bu tür program ve etkinlikler büyük önem arz ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyorum " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin