info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Stajyer Şair Ustalığa Terfi Etti

Muratlı’da, çığlık şiir grubu başkanı olan ve stajyer şair olarak bilinen Recep Ümit Nişancı, nihayet ilk kitabını çıkararak ustalığa terfi etti.

Yıllardır Tekirdağ edebiyat, kültür sanat derneği Kırklareli edebiyat kültür sanat derneği, Lüleburgaz edebiyat sanat derneği olmak üzere her platformda gerek dernek üyesi gerekse STAJYER ŞAİR mahlasıyla şiirlerini okuyan Recep Ümit Nişancı, nihayet stajyerlikten kurtularak ilk kitabını çıkardı ve “gönül yangını” adlı kitabıyla edebiyat Dünyasında yerini aldı. 

Bu konuda düşüncelerini dile getiren eski stajyer yeni usta şair Nişancı; “her ne kadar kitabım yayınlansa da yazmanın ve yazdıkça üzerine bir şeyler katmanın sonu gelmez. Biz de edebiyat camiasına bir kitap katalım dedik ve ilk şiir kitabımızı yayınlattık. Fakat ben asla kendimi usta görmüyorum ve hala stajyer şair olarak kalmaya devam edeceğim. Darısı kitabını henüz yayınlatmamış kardeşlerimin başına. Çünkü edebiyat camiasına katılan her kitap, insana sunulan bir ders ve imtihandır” Dedi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin