info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı; " Gençlerimiz Geleceğe Güvenle Bakacak "

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı, Çerkezköy pazarına adeta çıkarma yaptı ve gençlerin gönlünü fethetti.Tüm pazarcılar tarafından ilgi ve,sevgiyle karşılanan Çakı,özellikle gençlerin ilgi odağı oldu.

Sıkılmadık el dokunmadık yürek bırakmadan çalıştıklarını ifade, eden Mehmet Çakı, artık gençlerin beyin göçü yapmayacakları, kendi şehrine kendi topraklarına sahip çıkacak milli gelir düzeyine,sahip olacaklarını, yurt dışında yaşamaya gitmek yerine onları yurt dışına eğitim ve staja belediye olarak göndererek tekrar Çerkezköy'e dönüp istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Mehmet Çakı gençlerle yaptığı konuşmada; " Gençler işsiz kalmasın diye 30 yılı aşkın süredir sayısız fabrikanın kurulumunda görev aldım. Sırf gençlerimiz yurtdışına gitmesinler doğduğu yerde doyabilsinler diye gençliğimi sizler için harcadım. Bugün gençlerimizin harika fikirleri olsa da projeleriniz için yeterli maddi ve manevi desteği alamıyorsunuz. Belediye bütçesini yandaşlara değil gençlere ayıracağım projelerinizi finanse ederek sizlerin daha üretken ve başarılı gençler olmasına imkan tanıyacağım. Ekonomi öyle bir noktaya geldi ki gençlerimiz bırakın yurtdışına gitmeyi yazın memleketine tatile gidemiyor. Yurtdışındaki belediyelerle ilişkiler kurup gençlerimizi yurtdışına ücretsiz göndereceğim. Değişen ve gelişen dünyayı tanımalarını sağlayacağım. Gençlik Konseyi kurup belediyeyi gençlerle birlikte yöneteceğim. Sizlere havasıyla suyuyla tertemiz bir Çerkezköy sunacağım. Yeşil alanlarıyla, park ve bahçeleriyle, belediye kafeleriyle, spor alanlarıyla hak ettiğiniz ilçeyi sizlere sunacağım. Hız tutkunu, dirift tutkunu gençlerimiz için ileri sürüş pistleri yapacağım. Özellikle Ambardere mevkinde okuyan gençlerimizin ulaşım konusundaki maddi problemlerini biliyoruz. Belediye olarak hem seferlerimiz sıklaştıracağız hem de öğrenci ve öğretmenlerimize çok ekonomik bir şekilde hizmet edeceğiz. Fabrika bölgesi olan ilçemizde işsiz gençlerimize mesleki eğitim kursları vereceğiz. Niteliksiz genç bırakmayacağız " Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin