info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir Ulaşım Ağını Güçlendiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş. Kapaklı ve Saray ilçelerinde 27 modern otobüs ulaşım hizmeti vermeye başladı.

Hizmet kapsamında Büyükyoncalı, Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yenikağıl ve Karaağaç güzergahında sabah erken saatlerde deneme seferi yapıldı. Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan bu ulaşım hizmeti vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Düzenlenen deneme seferine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, TEKULAŞ A.Ş. Operasyon Müdürü Serdar Eroğlu ve diğer yetkililer katıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımızın toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanması için araç sayımızı artırıyor ve aynı zamanda da ulaşım ağımızı genişletiyoruz.

Ulaşım hizmetleri sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet veriyor. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da güçlenecek. Hizmete sunacağımız 27 araç ile vatandaşlarımız konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Otobüslerimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Hizmete sunulan otobüsler, Kapaklı ilçesinin Karlı, Uzunhacı, Bahçegöl, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karaağaç ile Çorlu ve Kapaklı ilçeleri arasında saat 06.30, 13.30 ve 18.00'da gidiş-dönüş olarak hizmet verecek

Kaynak : Murat Ürtekin