info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1 TL lik ayakkabıya hücum

Çorlu da vatandaşlar kucak dolusu ayakkabı aldı, raflar boşaldı.

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde yeni açılan bir ayakkabı mağazası açılışa özel olarak 1 TL ye ayakkabı satınca, vatandaşlar mağazaya hücum etti. Ayakkabılar kısa sürede tükenirken, vatandaşlar kucak dolusu ayakkabı satın aldılar.

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde yeni açılan bir ayakkabı mağazası açılışa özel olarak 1 TL ye ayakkabı satınca, izdaham yaşandı. Açılışa özel düzenlenen ve çifti 1 liradan başlayarak 59.90 liraya kadar çıkan kampanyadaki ayakkabılar için vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Alışveriş merkezinde açılış günü nedeniyle 1 TL den satışa sunulan ayakkabılar kapanın elinde kaldı. Kısa sürede tükenen ayakkabılardan ancak ilk 100 kişi yararlanabildi.

Mağaza yetkilisi Adil Koçalan, 42. mağazayı Çorlu da açtıklarını belirterek, "Türkiye genelinde 42 ayrı noktada satış yerimiz mevcut. 2014 yılına kadar Türkiye genelinde 500 satış yeri açmayı hedefliyoruz. Çorlu da da halkımıza yüzde yüz yerli yapım olan ve kaliteden ödün vermediğimiz ayakkabılarımız satışını yapıyoruz. Halkımıza ilk günü tanıtım amacıyla belli ürünlerimizde bugüne özel 1 TL ye ayakkabı satışı yaptık. Bu satışta ilk 100 müşterimiz yararlandı. Ürünlerimizin kesinlikle Çin malları ile bir bağlantısı yoktur. Ürünlerimiz garantili ve tüketici haklarına uymaktadır" dedi.

Mağazanın açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra bekleyenler bir anda mağaza içine hücum etti. İlk giren yüz kişi bir çift almak için bir birleri ile yarıştı. Bazı müşteriler ayakkabı reyonlarındaki 1 TL dışında satılan ve 60 TL ye kadar çeşitli fiyatlardan satılan ürünlerden çok sayıda aldı. Kucaklarına doldurdukları ürünlerin her birinin 1 TL olduğunu düşünen müşteriler, ödemeye gittikleri kasada fiyat farkını görünce geri bırakmak zorunda kaldılar. İndirime giren ayakkabılar ise kısa sürede tükendi.