info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Kardeşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Ağır Yaralandı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde iki kardeşi tarafından bıçaklanan üç çocuk annesi kadın ağır yaralandı.

Olay, Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi Edirne 4. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y., kardeşi M.Y., ile birlikte daha önce aralarında ailevi nedenlerden dolayı görüşmediği ablası Kardiye Y.’yi arayarak 'sana bir sürprizim var' dedi ve görüşmek istediğini söyledi. Ancak Kadriye Y., görüşmek istemediğini belirtince A.Y., ısrar ederek Edirne 4. Sokak üzerinde bulunan okul önünde beklediklerini belirtti. 
Bunun üzerine kardeşlerinin ısrarına dayanamayan Kadriye Y., evinden çıkarak sokak üzerinde bulunan okulun önüne geldi. Burada ağabeyi A.Y., M.Y’yi gören Kadriye Y., ile kardeşleri arasında tartışma başladı.
 
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
 
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle iki kardeş ablaları Kadriye Y.'yi karnından ve elinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içinde yerde yatan genç kadını gören mahalle sakinleri hemen ambulans ve polise haber verdi. Bu sırada M.Y., A.Y., olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesine getirilen ağır yaralı Kadriye Y., tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak kaçan iki kardeşin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralı Kadriye Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.