info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

42. Başkanlar Konseyi Tekirdağ da Yapılacak

Türkiye Gazeteciler Federasyonu nun 42. Başkanlar Konseyi toplantısı, Tekirdağ da Trakya Gazeteciler Birliği Başkanlığı nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Ramada Otel'de düzenlenecek Başkanlar Konseyi toplantısına, TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca da katılacak. Yerel basının sorunlarının tartışılacağı toplantıda ayrıca, İsmail Sivri Gazetecilik Ödülleri de sahiplerini bulacak. 'Onur Ödülü'ne layık görülen Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer'e ödülü, düzenlenecek törenle verilecek.
 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 42. Başkanlar Konseyi, Tekirdağ'da toplanacak. Trakya Gazeteciler Birliği Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 27 - 29 Eylül tarihleri arasında Ramada Otel'de düzenlenecek Başkanlar Konseyi'ne, Türkiye'de bulunan Başkanlar Konseyi üyesi cemiyet başkanları katılacak.
 
Düzenlenecek toplantıya ilişkin olarak açıklama yapan Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, toplantının amacının, ülkenin çeşitli bölgelerinden gelecek basın dernek ve cemiyet başkanlarının, yöreyi yakından tanıması ve sektör temsilcilerinin karşılıklı dayanışmalarını arttırmak olduğunu bildirdi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 42. Başkanlar Konseyi toplantısına ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Akyazı, gerçekleşecek toplantıda basının sorunlarının masaya yatırılacağını kaydetti.
Toplantı kapsamında, Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nın, ödül töreninin de yer alacağına dikkat çeken Akyazı, 'Onur Ödülü'ne layık görülen Hürriyet yazarı Yalçın Bayer'in de ödülünün, bu törende takdim edileceğini aktardı.
 
Akyazı, '42. Başkanlar Konseyi Tekirdağ' programına; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan'ın da katılacağını açıkladı.
 
Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı, toplantıya Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da davet edildiğini ve programa katılmalarının beklendiğini bildirdi.
TGF'nin son toplantısı olan 41. Başkanlar Konseyi, Bursa'da yapılmıştı.