info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

5 yıl kaçtı, sonunda yakalandı

Çorlu da hakkında 5 yıl 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 yıldan bu yana aranan bir kişi yapılan operasyonla evinde yakalandı

Çorlu da hakkında 5 yıl 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 yıldan bu yana aranan bir kişi yapılan operasyonla evinde yakalandı. Cezaevinden şartlı salıverme ile çıktığı belirlenen kişi, bu infazının da bozulmasıyla toplam 12 yıl 12 gün hapis yatacak.
Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi İlçesi nde iş yeri kurşunlayan Ümit Bulut (40) tutuksuz yargılandığı mahkeme sonucunda 5 yıl 12 gün hapis cezasına çarptırıldı. 5 yıl boyunca kaçan Ümit Bulut un (40) Çorlu da olduğu ihbarını alan polis ekipleri Bulut un Muhittin Mahallesi Aydınevler de bulunan evine baskın düzenledi. Evin kapısını uzun uzun çalan polis ekipleri kapının açılmaması üzerine Cumhuriyet Savcısından arama karırı aldı.
Eve çilingirle giren polis ekipleri Ümit Bulut u yatak odasında yatarken buldu. Gözaltına alınan Bulut Cumhuriyet Polis Merkezi ndeki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi ne sevk edildi. 6 sabıkası bulunan ve Marmara Ereğlisi İlçesi nde işyeri kurşunlama suçundan aranan Ümit Bulut (40) aldığı 5 yıl 12 gün hapis cezası ile infazını da bozdu. Buna göre, daha önce işlediği adam öldürme suçundan şartlı salıverilmesi sonucu 7 yıl daha hapsi bulunan Bulut, toplamda 12 yıl 12 gün hapis yatacak.