info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

50-55 Milyonluk Belediye Binasına 170 Milyon Lira Harcadılar

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel`den Önemli Açıklamalar

Ak Parti Muratlı ilçe teşkilatı, kuruluştan bu güne kadar emeği geçen tüm parti mensuplarına bir AHDE VEFA yemeği verdi.

Yemeğe, Ak Parti Tekirdağ il başkanı Cüneyt Yüksel ile il yönetiminden bazıları, Ak Parti Büyükşehir belediye meclis üyesi Nevzat Bahar, Eski milletvekili adayı ve yeni il yönetiminden Muratlılı Mestan Özcan, kurucu üyelerden Muzaffer Şeker, eski başkanlardan Ahmet Türkoğlu, Necla Arda ve Hazım Karakuş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Muratlı ilçe başkanı Metin Arıcı, “Kuruluştan bu güne kadar, kurucu başkanımız rahmetli Hacı Rafet Enis’i ve Eylül ayında kaybettiğimiz ilçe başkanımız Ali Kaplan’ı da rahmetle, şükranla anıyoruz. Partimiz için gayret ve emekleri çoktur.

Onunla birlikte, bu güne kadar emek vermiş tüm ilçe başkanlarımızla birlik, beraberlik içindeyiz. Bugün burada, partimize emeği geçen tüm partililerimizle ahde vefa için bir araya geldik. Emek ve gayretleri inkâr edilemez, ödenemez” Dedi. Eski Başkanların konuşmasının ardından söz alan Ak Parti il başkanı Cüneyt Yüksel; “Öncelikle benim buralara gelmemde emeği olan Ali Kaplan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Önümüzde bir süreç var. Vatanın ve milletin bekasını ilgilendiren bir referandum ile devam ediyor. Bu kimilerinin söylediği gibi ne Recep Tayyip Erdoğan ne Ak Parti ne CHP’NİN ne Cüneyt Yüksel’in ne de farklı bir siyasi oluşumun meselesidir.

Bu gerçekten Türk milletinin tam bağımsızlığının sembolü olan bir referandum olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk sayesinde toprak bütünlüğünü elde etmiş bir ülkedir.16 Nisan ayından sonra, enerjide, ekonomide, üretimde, tam bağımsızlığını elde etmiş bir ülke olacaktır” Dedi. Yerel yönetimlere de değinen Cüneyt yüksel, “büyükşehir belediye binası yaptı,170 milyona yapılan binayı, aynı metrekarede 50-55 milyona yapıyor. Bir de bununla övünüyorlar. Artık paraları har vurup harman savuracak bir belediyecilik anlayışına halkın dayanacak gücü kalmadı. Muratlı’da 10 dekarın altındaki yerleri apar topar satıyorlar.

Çünkü paraları kalmadı. Bir araştırın bakalım, LOJİSTİK ALANI KİMLERİ ZENGİN EDECEK?” Dedi.

Muratlı belediye meclis üyesi Ahmet Bilir, “belediyenin hizmet etmeye niyeti yok. Bütçeyi yurt dışı gezileri, havai fişek, pankart, süsleme etkinlik için harcıyorlar. Hizmet için % 10 bile bütçe kalmıyor.” Dedi. Vefa yemeği, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin